Nieuwe producten dankzij fijne samenwerking met partners!

Samen kom je verder!
🤝🏼
Hier geloven wij bij Equihabitat Hulder 10 heilig in. Wij hebben net als velen van jullie altijd gezocht naar het beste voor onze dieren. Maar eerlijk is eerlijk, het moest ook praktisch en betaalbaar blijven. 
Veel fijne producten zijn in de afgelopen ruim 25 jaar paarden houden geprobeerd en goedkoop is duurkoop is vaak waar, maar zeker niet altijd. Ook heeft de wijze van gebruik natuurlijk ontzettend veel invloed op het resultaat. Wij hebben ervaring opgedaan in de praktijk en kunnen daardoor van veel producten steeds beter aangeven in welke situaties het wel én wanneer het je niet helpt. 
Wij vinden het dan ook onwijs tof dat wij inmiddels diverse producten van onze partners mogen aanbieden. Vaak hebben wij hen voorzien van feedback op producten en gaven zij advies of werd een product zelfs enigszins aangepast. Het zijn dan ook al lang geen leveranciers meer, het zijn echt partners. Door elkaars producten en diensten te gebruiken en vanuit ervaring aan te bevelen aan derden helpen wij elkaar en helpen wij samen nog meer klanten en hun dieren. 
Wij mogen nu nog meer producten van partners aanbieden. En zelfs producten die wij (nog) niet hebben gebruikt, wij zullen deze uiteraard testen en voorzien van onze ervaringen aan je presenteren. Volg ons op social media voor deze productreviews!
Heb jij nu ook geweldige verrijkingsproducten, verzorgingsproducten of diensten waar je ons van op de hoogte wilt stellen? Waarvan je denkt, die moeten bij Equihabitat Hulder 10 getest en verkocht worden? Stuur ons dan vooral even een berichtje via de contactpagina of chat op de site. Wij zijn altijd opzoek naar het beste voor onze paarden en samenwerkingen waarmee wij veel mensen kunnen helpen.
Schrijf je vooral ook even in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% welkomstkorting op je eerste aankoop! We beloven dat we je niet zullen spammen.
Wij danken onze (nieuwe) partners voor het in ons gestelde vertrouwen:
  • Gallagher
  • Hilton Herbs
  • Verm-x
  • Equi Green
  • cdVet
  • Unique Horn Hoofcare
  • Zeldenrust Haystack
  • Scratch n All

Wij kunnen vrijwel alle producten leveren van deze partners, dus ontbreekt er iets in onze shop stuur dan gerust een bericht!

  • Equi Green
Terug naar blog